Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Privé les Portugees van Brazilie

  • Portuguesdobrasil

    Heeft u altijd al het Portugees van Brazilië willen leren?

    Of wilt u u kennis en vaardigheden van het Braziliaans verder uit breiden?

    Wilt u graag in uw eigen tempo studeren met studie die is afgestemd, op een tijdstip dat u het beste uit komt? Of wilt u met u eigen familie/vrienden, maximaal 4 personen een cursus volgen.

    In dat geval is Privé les volgen bij Português do Brasil de beste vorm.

    De periode waarin je les wilt volgen is het hele jaar door vrij te kiezen. Vlak voordat u naar Brazilië gaat ,als u Braziliaanse zakenpartner op bezoek komt of gewoon om dat u er nu tijd en zin in heeft.

    U bepaald zelf het aantal lesuren dat u per week wilt volgen. Wij maken lessen op maat naar u behoefte, wij werken met zelf ontwikkeld studie materiaal wat op u

    tempo en niveau wordt afgestemd! Dit materiaal bevat alle elementen spreekvaardigheid, grammatica, leesvaardigheid en schrijven. U hoeft geen lesboek aan te schaffen. wel raden wij u aan om een woordenboek Portugees/Nederlands aan te schaffen.

    Voorafgaand aan de cursus vind er een kosteloos en vrijblijvend intake gesprek plaats.

    Português do Brasil is gespecialiceerd in het Portugees van Brazilië. Onze lessen worden gegeven door native speakers met Braziliaanse onderwijs bevoegdheid en ruime onderwijs ervaring in Brazilie.

    Voor meer informatie,

    bezoek onze website : www.portuguesdobrasil.nl

    Email : info@portuguesdobrasil.nl